keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Ulkona
Tähtisilmät ovat päässeet paikalleen altakasteluruukkuihin. Se on mainitsemisen arvoinen suoritus, koska viimeiset kaksi viikkoa vauvan yöt ovat olleet varsin haasteellisia. Varmaan ihan vaan siltä varalta, että nuo edelliset lapsoset olisivat olleet jotenkin liian helppoja (no eivät olleet). Mutta huumorilla mennään eteenpäin. Aamulla nenästäni alkoi valua verta ilman syytä ja nelivuotias poikani tuumasi hyvin empaattisella, osanottavaisella äänellä "Voi äiti, oletko sinäkin kaivanut nenää?"

Harmittaa vaan, etten tajunnut ostaa viime kesänä saamallani hyvällä diilillä enempää noita samoja ruukkuja myös takapihalle. Talomme ulkonäkö on vähän turhan koristeellinen minun makuuni, mutta nuo pöntöt ovat tarpeeksi "jylhät", jotta voin elää mm. noiden takorautakaiteiden kanssa. Sen sijaan, mitä enemmän kuvaa tuijotan, ulkolamppu saa mennä vaihtoon pikimmiten!

Kuvat Ikea ja Excellento


Takapihan laitto on muutenkin vielä kesken, koska terassi piti ensin taas kyllästää paremmin kosteutta kestäväksi. Autotallissa odottelee pari Ikean aurinkolaveria kokoamistaan (tänä vuonna olimme liikkeellä hyvissä ajoin, koska viime kesänä jäimme totaalisesti ilman, mutta hei, ehdittiin sentään silloin hankkia tuulettimet eikä siis läkähdytty kuoliaaksi). Ostoslistalle taas on päässyt tuollainen matala, sementtinen ruukku, mieluiten harmaana. Sitten saisikin aurinko porottaa koko kesän, jotta meidän ihan (tylsät) perustyyliset puiset, ruskeat tuolit ja pöytä harmaantuisi kauniisti (upeiksi)!

4 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Ei saa kaivaa nenää ;)
Ihana, kutsuva sisääntulo!

Annimanni kirjoitti...

Haa, on pojalle sentään puolet opetuksesta mennyt perille ;) Ja kiitos vain, tykkään noista(kin) pöntöistäni kovasti.

Hanna kirjoitti...

Upeat ovat pöntöt! Ja kukat söpöjä arkun kanssa. Jaksamista vaavelin yöheräämisiin!

Annimanni kirjoitti...

Kiitokset toisellekin Hannalle :) Arkku on joku miehen suvun vanha, ja tuntuu hassulta pitää sitä ulkona. Tosin ei sille kyllä oikein olisi paikkaa sisälläkään!