tiistai 17. toukokuuta 2011

LomamuistotPurin kameralta vihdoin lomakuvat, ja ihmettelen, eikö loman jälkeen pitäisi olla levännyt olo? Tästä väsymyksestä ei voi syyttää jetlagiakaan, kun Kyproksella on sama aika kuin täällä... Itse loma meni kuitenkin hyvin, vaikka vähän jännitinkin. Olen ennenkin matkannut anopin kanssa, mutta tällä kertaa meillä oli sitten aikaisempia matkoja extremempi kokemus, koska olimme kaikki majoittuneet samaan hotellihuoneistoon. Paras ystäväni nauroi ennen lomaa, että minun pitää lähettää anoppi sitten vaan kokopäiväretkille, jos menee hermo. Mutta en minä edes omista hermoistani niinkään huolissani ollut -miehellä se nimittäin paukkuu äitinsä kanssa aika helposti ja tiuhaan.

Kyproksella olen matkaillut aikaisemminkin, joten sillä tavalla jännittävä kohde se ei ollut. Meillä kuitenkin loman päätarkoituksena oli vain levätä ja nauttia auringosta, joten matkakohde oli valittu ihan pakettimatka-periaatteella (mahdollisimman helppoa tälle porukalle, yllättäviä hetkiä piisaa ihan omasta takaa), ja Kypros on suht lähellä, se on turvallinen ja siellä puhutaan historista johtuen aika hyvää englantia. Tärkein kriteeri oli se mainostamani Bamse-kerho, ja kun tuolta löytyi vapaat kerhopaikat kyseisenä ajankohtana, valinta oli tehty. Vähän hullulta minusta tuntuu laittaa lapsia "tarhaan" lomalla, mutta ne HALUAVAT sinne. Varsinkin esikoinen on sitä mieltä, ettei lomaa ole ilman Bamse-kerhoa. Niin lapset sitten viettivät viitenä päivänä pari tuntia tuolla kerhossa, ja silloin kun saatiin vauva vielä samaan aikaan päiväunille, saimme me vanhemmatkin ylellistä löhöilyaikaa auringossa (sain luettua yhden kokonaisen kirjankin lomalla, ihan huippua!). Harmi vain, että tuo kerho toimii vain isoimmissa hotelleissa, koska itse nauttisin eniten sellaisista pienemmistä ja tunnelmallisemmista hotelleista. Matkailun se puoli täytyy ehdottomasti opettaa lapsille myöhemmin! Voi siis olla, ettei kuopukselle ehkä kerrota koko Bamse-kerhosta ;)

2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Rautainen miniä siis! Teillä näyttää olleen ihana reissu, tuliko lapsista rusinoita kun uivat niin kovasti? Meidän isoveli sanoo aina kylvyn jälkeen, että hän on ihana rusina kun jalat ja kädet ovat ryppyiset. Ja vaatii rusinoita:)

Annimanni kirjoitti...

Ihanat kylpyeväät :) Meidän lapset on nyt ihan papusia -niille tarttuu kauhean hyvin päivetys. Hassua muuten, miten siniset silmät tulevat entistä sinisimmiksi ruskettuneella iholla ja tuikkivat kuin jalokivet. Mun aarteet <3