maanantai 23. toukokuuta 2011

Tuolimietteitä


Esikoisella on alkanut käydä enemmän kavereita täällä kotona leikkimässä eskarin jälkeen. Se on ihan mukavaa. Itsekin saan uusia ahaa-elämyksiä, kun mitään ajattelematta kaadoin kokonaisen pussillisen Fanipaloja kulhoon tarjolle. Kaksi tyttöä söi ne ihan KAIKKI yhdeltä istumalta... Oho. Sitten kun poikakin vähän kasvaa, niin meillä on kyllä koko talo täynnä lapsia! Fanipalojakin saa sitten kantaa selkä vääränä, kasvavat pojat varmaan söisi niitä pussin per poika ;)

Ihastuin kovasti tähän keittiö-kuvaan -miten hyvältä näyttää yksi valkoinen tuoli harmaan seurassa. Meillä on keittiössä neljä vaalean beigellä alcantaralla päällystettyä Alvar Aallon 69 -tuolia valkoisin puuosin (lapsilla Ikean pari korkeampaa tuolia), mutta uuden suuren pöydän ääreen tarvitsisi enemmän tuoleja. Olin haaveillut hankkivani eräät valkoiset, nahkaiset tuolit teräsjaloilla, mutta hintapolitiikka on jarrutellut. Tämän kuvan myötä kyllä valkeni, että eikö sittenkin olisi vain fiksua hankkia kaksi samanlaista Aallon tuolia lisää, vaikka sitten reilusti erivärisillä päällisillä, jos samaa väriä ei enää saa. Lisäksi pari tuollaista baarituolia kiitos!

2 kommenttia:

pellavaunelmia kirjoitti...

Löysimpäs tän kuvan! Mun piti jo aiemmin tulla kommentoimaan kun tää osui silmiin, mutta sitten jo unohdin että kenen blogia olinkaan katsellut :D Mutta siis asia oli se, että sama kuva löytyy mun scrapbookista, mutta ei tuolin vaan betoniseinän ansiosta. Mutta tuolikin on kiva ja mun mielestä on vaan hauskaa jos kaikki tuolit ei oo täsmälleen samanlaisia! Ihailen aina Ikean mallihuoneiden ruokapöytä ja -tuoli ratkaisuja kun niissä on yhdistelty jos jonkinlaista baaripöytää, nojatuolia ja jakkaraa :)

Annimanni/Arkkitehdin tytär kirjoitti...

pellavaunelmia: Oikeastaan minuakin viehättää tuossa kuvassa KAIKKI -mahtavia kontrasteja, kun on klassikko-tuoli, modernia terästä ja betoniseinää ja sitten tuo vanhahtava kello ja julistetaulu. Paljon harmaata, erilaisia tekstuureja ja ripaus mustaa ja valkoista. Tuossa riittää silmällä paljon tutkittavaa. Ihanaihanaihana.