keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Tavallinen keskiviikko



Keskiviikot ovat mun ja pojan ikiomia päiviä, kun isosisko on koko päivän eskarissa ja iltapäiväkerhossa ja poikanen ei mene tarhaan. Aamupalaksi syödään aina kaurapuuroa mustikkakeitolla ja päälle ripotellaan auringonkukansiemeniä. Siinä äärellä puhutaan sitten päivän polttavista aiheista. Lisäksi olemme nyt tasan viisi kuukautta keskustelleet vakioaiheestamme: "Äiti, missä se vauvan ovi on, se mistä se tuli sun mahasta?"



Saapasjalkakissa? Vai ihan äiti vaan? Ei meillä täällä pääkaupunkiseudulla voi vielä siirtyä kevyempiin kenkiin... Eli jätähän ne äidin kengät rauhaan! Vaatteet puetaan muuten keskiviikkoisin aina (liian) myöhään, vasta sitten kun ollaan (taas) esitelty posteljoonille päivän yöpukua ja aamutakkia... Postilaatikkoon mahtumattoman isokokoisen kirjeen sisältä löytyi jopa vaippanäyte. Pah.



Jos hyvin käy, poikanen vielä nukahtaa päiväunille lukemisen jälkeen, ja minä voin vaihtaa Latte-siili -kirjan lehtipinoon. Ruotsinkieliset lehdet ovat mahtava tapa ylläpitää kielitaitoa (itseasiassa niistä sitä kielitaitoa ylipäätään tuli lukioaikoina tankattua) ;) Jag vill ha nya pumps!

2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Ihania päiviä tuollaiset tossuttelupäivät, tai teidän tapauksessa korkkaripäivät:). Ihana poitsu!

Annimanni kirjoitti...

Kiireettömät päivät ovat ehdottomasti tämän elämänvaiheen parhaimpia puolia. Eikä uloskaan tarvitse lähteä jos on ihan kamala ilma! :)