lauantai 26. maaliskuuta 2011

Ihana valoValo kurkkii makuuhuoneeseen aamulla. Sitä ei pidättele edes verhot! Ja itse sitä melkein pidättelee hengitystään, että näin upeatako se valo taas olikin?Kylppärissä häikäisee. Jos ei peilikuva, niin valo, ja valon aikaansaamalla hymyllä voikin jo häikäistä kanssaihmiset.Mutta... Eihän mulla ole mitään päällelaitettavaa (todistusaineisto yllä ;) ) Mutta tiedättehän... Ei yhtään huvita enää tunkkaiset villapaidat, kaikki muu taas on vähän liian vilpoisaa, tai vähän liian vaaleaa. Tai ainakin puuttuu oikeat kengät! Miten te muut selviydytte tästä haastavasta ongelmasta nimeltä kevätpukeutuminen?

4 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Ihania kuvia. Valo on kyllä ihmeellistä kuinka se saa niin hyvälle tuulelle. kivaa lauantain jatkoa.

Annimanni kirjoitti...

Valo tekee kyllä ihmeitä. Kaltaiselleni aamuntorkullekin aamut ovat niin paljon helpompia, ja muutenkin olen kuin eri ihminen koko valoisan ajan! Valoisaa sunnuntaita(kin)!

Hanna kirjoitti...

Sama ongelma täällä, ei mitään päälle pantavaa. Tosin täällä "Lapissa" ja lasten kanssa touhutessa ei tarvitse kuin toppahousuja. Silti aikomus lähteä soppailemaan joku päivä koko päiväksi, kun isä on isäkuukaudella! Jee, ihana kotiäidin loma!

Annimanni kirjoitti...

Hanna, kyllähän sitä kelpaa nyt, kun lapsilisäänkin tuli niin huima korotus ;) Mietin tässä juuri, että kaikki kampaajarahat talven ajalta olisi hyvinkin voinut käyttää toisin, koska täällä etelässäkin tarvitaan melkein vieläkin pipoa. Höh.