keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Paapiin putiikistaViime viikolla meille tuli lakon takia posti vain yhtenä päivänä. Tämä viikko onkin tuntunut lähes joululta, kun postilaatikko on ollut täynnä kaikkea kivaa kuten jouluisia lehtiä (joulunumerot ovat ihan parhaita, koska niissä on niin kauniisti tehtyjä, tunnelmallisia kuvia!) sekä Paapiilta tilaamani avaimenperä. Niin suloinen ja aivan vauvan näköinen! Ihailen ihmisiä, jotka ovat taitavia käsistään, ja toivon, että jossakin vaiheessa itselläni olisi aikaa verestää neulomistaitojani edes villasukkien verran... Avaimenperä ei lopulta päätynytkään vain piiloon takin taskuun vaan ripustin sen vaunuihin roikkumaan -sopi siihen niin hyvin, kun avaimenperän toisella puolella vauva on hereillä ja toisella puolella nukkuu!


4 kommenttia:

PaaPii kirjoitti...

Hauska idea! Kiitos Annimanni :)

Feliz kirjoitti...

Heipsun, minä täällä kurkkailen vain :)

Rilla kirjoitti...

PaaPiin jutut on kaikki niin söpöjä! :) Meilläkin pöllökassi pojan hoitotavarakuljetuksessa, älyttömän ihana.

Joulujuttuja pitäisi täällä myös ruveta miettimään. Huh, en ole edes aloittanut. Täytyy varmaan päivän kauppareissulta napata jokunen mukaan inspiraation lähteeksi!

Annimanni kirjoitti...

PaaPii: Kiitos vielä itsellesi :)

Feliz: Kiva kun piipahdit!

Rilla: Mukava kun löysit vierailulle. Joulu on kyllä ihanaa aikaa, mutta muutamien ihmisten joululahjat aiheuttavat kyllä stressiä, ja toisille taas keksisi vaikka mitä!