tiistai 23. marraskuuta 2010

Isot ja pienet tytöt


Pienin "pullanmuruni" täytti eilen jo yhden kuukauden! Juhlimme syömällä aikuisten kesken sen jälkeen kun isommat lapset oli laitettu sänkyihinsä. Miehen tekemää ruokaa ja vähän punaviiniä, mmm... Onnen hetkiä.

Omasta iästäni ei sen sijaan ole viime päivinä ollut ihan niin täyttä varmuutta. Olen kiukutellut itsekseni, saanut oikein teinityttömäisiä kohtauksia. Tietenkin aivan mitättömästä syystä, kuten juuri silloin teininä, kun isommista murheistä ei oikein vielä ollut tietoakaan. Vaatteet. Ei mitään päälle laitettavaa. Nyt minä haluan ihmishousut tänne ja vähän äkkiä! Vaikka raskausaikana saattoi muuten pukeutua kivasti ja kauniisti, yksi asia oli ärsyttävää: yhdetkään äitiyshousut ei vaan millään tahtoneet pysyä jalassa. Niitä sai koko ajan kiskoa ylöspäin, ne valuivat haaroista ja lahkeetkin jäivät sitten kengän korkojen alle. Ihan kuin olisi elänyt liki 9kk liian pienet, valuvat sukkahousut jalassa. Olen siis haaveksinut ihmisarvon säilyttävistä housuista jo raskausajoilta, mutta lantio ei vaan vielä ole palutunut vanhoihin housuihin sopivaksi. Höh (oikea teini kyllä käyttäisi tässä kohtaa kai vähän voimallisempaa sanaa). Onneksi on nettikaupat. Klik-klik, kliketi-klik. H&M:n kapeat stretchfarkut ovat tulossa tänne päin! Jos muutaman kympin sijoituksella selviää tästä murrosiästä, niin se on aika hyvä diili, vai mitä?

6 kommenttia:

Rilla kirjoitti...

Ihana kuva :)

Voi vitsi, miten tuttuja tunteita nuo housuhommat. Plus tuo sen jälkeinen tunne kun sovittelee vanhoja housuja, eikä vaan nappi ja napinreikä kohtaa. (Vaikka omasta mielestä on jo niiiin hoikka). Ja sitten yhdessä hujauksessa sitä onkin taas ennallaan! Jaksuja :)

Annimanni kirjoitti...

Nyt kun uudet housut on ostettu, niin nythän ne omat housutkin varmasti hyvin pian jo mahtuvatkin ;) Olen ovela, eikös...

-Bubbles- kirjoitti...

Onpa todella kaunis kuva! <3

Annimanni kirjoitti...

Kiitos :)

Jona kirjoitti...

Voi miten liikuttavan suloinen ja kaunis kuva <3 Odotan hieman kauhulla, että miltähän tämä kroppa tuntuu kun tämä meidän vauva on saatu maailmaan :D

Annimanni kirjoitti...

Jona: Kyllä se siitä. Nuo tilaamani housut ovat nyt jo vähän väljät!