maanantai 8. marraskuuta 2010

Kuinkas sitten kävikään...

Hieman hiljaiseloa täällä blogissa, mutta sitäkin enemmän elämää kotona... ;)

Kaksi viikkoa sitten valmistauduimme mieheni kanssa juhlatunnelmissa viikonloppuun. Me olemme tavanneet toisemme jo kouluaikoina, ja seurustelleet silloin puolisentoista vuotta. Kun aikuisina tapasimme toisemme uudelleen, on tuo ensitapaamisen päivä (ja vanhempieni hääpäivä) ollut meille edelleen sellainen tärkeä, hauska juhlapäivä.
Monena vuonna olemme tässä kohden karanneet yöksi hotelli Kämpiin, tänä vuonna emme kuitenkaan "aikataulullisista syistä" varanneet hotellia. Mutta juhlafiilishän tulee monista muistakin, pienemmistä asioista. Hyvää ruokaa, vähän ehkä kuplivaa juomaa, kauniit vaatteet, juhlakengät... Olen ihan juhlakenkäfriikki -vaikkakin olen viime vuosina vähän onnistunut itseäni hillitsemään.

Juhlapäivä ei kuitenkaan mennyt ollenkaan kuten kumpikaan meistä oli ajatellut. Tai noh, oltiinhan tästä mahdollisuudesta ehkä vitsailtu... Luvassa oli yllätysjuhla meille molemmille! Juhlamekkona Kätilöopiston vaaleanpunainen yöpuku ja juhlajuomana lääkekonjakki (juhlapäivän kunniaksi saimme sitä molemmat!) ja vuosipäivälahjaksi pikkuinen tyttö.
6 kommenttia:

piitu kirjoitti...

Suloinen pieni ihminen vaaleanpunaisissaan! Paljon onnea :)

Annimanni kirjoitti...

Kiitokset onnitteluista!

Jenniina kirjoitti...

Tämä tarina sulattaa sydämen! Ja lahja on kyllä aivan täydellinen! <3

Annimanni kirjoitti...

Jenniina, ajoitus oli kyllä tällä upealla lahjalla täydellinen ...ainoa vaan että olimme ajatelleet viettää ensi vuonna pyöreitä vuosia jossakin kaukana ihan kahdestaan! Nyt meillä taitaa olla luvassa ongintaa sun muuta perinteistä synttäriohjelmaa ihan "omilla vesillä" ;D

Hennu kirjoitti...

Oon tässä istuskellu ja lueskellu sun juttuja taas pitkästä aikaa.Monessa kohtaa nauratti, kun kuulosti jutut niin tutulta. Varsinkin tuon eskarilaisen ja huonon keskittymisen osalta. Sana "isommat lapset" kuulosti jotenkin tosi suloiselta ja tämän postauksen tarina oli ihana <3 Suloinen Kaisla-vauva :)

Annimanni kirjoitti...

Hennu: Tuttavan tytär sai eilen oppivelvollisuuspaperit, mutta meille niitä ei tullut tänäänkään. Nauroin jo miehelle, että meidän peppi pitkätossu taisi jäädä luokalle jo eskarissa... Ristiäisetkin oli varsin HAUSKA tapahtuma lasten ansiosta ;D