sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Jotkut aamut alkavat paremmin




Tämä aamu alkoi aika mukavasti -hyvällä aamupalalla oli osuutta asiaan. Ulkona sataa lunta, mutta mielessäni olin jossain päin Pariisia.

Täällä on ollut valtava blogihiljaisuus, johtuen ihan siitä syystä että olen ollut hirvittävän, hirvittävän kipeä koko kaksi viikkoa. Ilahduttavaa nähdä, että silti uusia lukijoitakin on tänne löytänyt, tervetuloa! Ajattelin, että kun tämä oma olo tästä alkaa kohentua ja ehkäpä kohta myös 100 lukijaakin tulee täyteen, meillä voisi olla syytä juhlia, vaikka pienellä blogiarvonnalla.


---

Some mornings start better than others! It is snowing outside, but these croissants made me feel like if I where somewhere in Paris... In my mind there is already spring in Paris, but that might not be true.

There has been a very long blog silence just because I have been very, very ill, but not I have high hopes that I will finally get better soon.

7 kommenttia:

selma kirjoitti...

Tervetuloa terveiden kirjoihin:) Ihana aamupala!

Tickler kirjoitti...

Vähän olin jo huolissani. Toivottavasti toipuminen on jo vauhdissa. Ainakin noin herkkuaamupalaa ei voi jättää syömättä :).

Arvontaa odotellessa...

Katriina - Valkoinen Koti kirjoitti...

Oi miten herkullisen näköisiä croissanteja! Minulla olisi sinulle pieni haaste blogissani. Käy kurkkaamassa: http://omavalkoinenkoti.blogspot.com/2012/02/olohuoneen-pienet-piristykset-haastetta.html

Maija / Pihkala kirjoitti...

Ihanan näköinen aamupala! Blogissani on sinulle pieni haaste :)

Annimanni kirjoitti...

Selma: Oonkin vähän jo kaivannut, että oikeasti haistaa ja maistaa JOTAKIN! Mikäpä sen mukavampaa, että se maistui croissantilta ;)

Tickler: Ei onneksi tässä sen vakavampaa, mutta useampi tulehdus vetää kyllä aika voimattomaksi.

Cinnabaria: Oi, kiitoksia, palaan haasteeseen pian :)

Anna M: Kiitoksia kovasti, palaan siihen mahd. pikaisesti :)

Sofié kirjoitti...

Oohh mikä aamiainen!

Tykkään noista Marimekon kupeista ihan hurjasti!

Annimanni kirjoitti...

Sofié: Nuo kupit ovat olleet meillä jo jonkin aikaa, mutta huomaan ihastuvani niihin edelleen yhä enemmän päivä päivältä...