perjantai 3. helmikuuta 2012

Casual FridayMeillä oli tänään tosi käsyöl fraidei, vai mitäs tuumaatte tästä mun palaveriasusta?

Jo tammikuun puolella aika nopeasti valkeni, ettei sellaista asiaa olekaan kuin äitiyslomalta osittainen paluu. On todella vaikeaa vetää raja siihen, että ei, ennen maaliskuuta hoidan vain tämän yhden työprojektin. Nyt hoidan työasioita (huomaa monikko) ja lapsia, ja illalla kaadun sänkyyn.

Mutta silti "äitiysloman" hyviä puolia on tällaiset PUHELINpalaverit, joihin voi osallistua ihan äitinä, kesken meidän pyjamapäivää. Hihittelin mielessäni, että tässä sitä yritetään kuulostaa tosi vakuuttavalta. Pyjamassa. Pojalla oli vielä tietenkin kotipäivä, yritin hänet kahlehtia palaverin ajaksi videon ääreen. Sitten se kävi kesken kaiken supattelemassa mulle, mitä hänen suosikki Turtles-hahmonsa, Raha-ello (=Rafaello) kulloinkin oli tehnyt. Kuopus onneksi nukkui.

Mutta tänä viikonloppuna ei tehdä töitä! Nautinnollista, levollista viikonloppua kaikille :)

P.S. Aika moni bloggari tuntui saaneen joululahjaksi nämä Shephardin tossut, niin minäkin. Ne ovat ihanat! Minulla on aina kylmät jalat, joten sisäpuolella oleva lampaankarva tuntuu suloisen lämpöiseltä ja on ihanan pehmeää.

6 kommenttia:

pellavaunelmia kirjoitti...

Ihanat kuvat ja hirmuisen mukavan kuuloinen työpäivä ;D

Pieni Lintu kirjoitti...

Voi mitkä ihanat varpaat :D

Celina kirjoitti...

Ihanan rennolta näyttää :)

Annimanni/Arkkitehdin tytär kirjoitti...

pellavaunelmia: ei tule ainakaan otettua itseään ihan liian vakavasti ;) Muutenkin mahdollisuus tehdä töitä kotoa on ihan huippu, muuten en olisi pystynyt aloittamaan mitään töitä ennen maaliskuuta

Pieni Lintu: Eikös olekkin sulokkaat stressinkarkoittajat, hih ;)

Celina: Voi ehkäpä sanoa, että keskityttiin oleelliseen, varsijnkin näillä paukkupakkasilla. Sopivasti töitä ja lepoa ;)

Hanna kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää! Ja tunnustushaaste blogissani:).

Annimanni/Arkkitehdin tytär kirjoitti...

Hanna: Kiitoksia, molemmista ;)