tiistai 21. helmikuuta 2012

MaydayViimeinen viikko kokonaan kotona "kotiäitinä", tässä sitä vaan nautiskellaan, halitaan ja juodaan pitkiä päiväkahveja mieli tyynenä ja liimaillaan viimeiset irrallaan olevat valokuvat valokuva-albumeihin. Not! Tällä viikolla mm. kökitään joka päivä tarhassa tutustumassa ja erityisesti siellä tarhan pihalla umpihangessa. Mmmm... En muistanutkaan, että tässä vaiheessa on miljooona pientä asiaa hoidettavana (ja miljoona pientä vaatetta nimikoitavana) ja se lisäksi ihan oikeasti jännittää se töihin paluu.

...nyt vielä viimeistelemään sitä yhtä työprojektia joka pitäisi olla valmis ennen "paluutani". Löysin mieheltä harmaita hiuksia (=charmanttia), kohta varmaan löydän niitä itseltänikin (=tätimäistä).

---

My last whole week on maternity leave/child care leave. Not at all so peaceful that I remembered! A million things to do and to be honest, I am a little bit nervous to get back to work.

3 kommenttia:

Evi kirjoitti...

Nauti vikasta kotiviikosta ja onnea töihin paluuseen! :)

TinttiP kirjoitti...

Oi, sä palaat jo! Mä en vielä "uskalla" - syksyllä ilmeisesti. :) Vaikka usein kyllä tuntuu, että täällä kotona kaatuu seinät päälle. Tai siis leikit, koska kämpän siistinä pitäminen päivisin on silkka mahdottomuus ja se rassaa melkoisesti :( Onnea ja tsemppiä paluuseen!

Annimanni/Arkkitehdin tytär kirjoitti...

Evi: Kiitoksia, onnea tässä kohtaa voisi hitusen tarvitakin, tai sitten on ruvettava harjoittamaan lobbaustaitoja ;)

TinttiP: Ihan hiljattain lähes itkin miehelleni tuota, että en saa kotia pidettyä edes siinä kunnossa missä se on ollut aamulla, kun yksi vikkelä tyyppi tyhjentää kaapit lattialle ja kuljettelee tavaroita sinne tänne ;) Töihin olisin minäkin ideaalitapauksessa palannut mieluusti vasta kesän jälkeen, mutta toisaalta nyt on hyvä hetki palata ihan työtehtävien kannalta.