keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Takki tyhjä eikä yhtään laastariaEn tiedä, pitäisikö blogiin sekoittaa laisinkaan tätä arkirealismia, kun sitähän monet meistä blogeihin  pakoon karkaavat. Mutta toisaalta, jos tämä vaikka lohduttaisi jotakuta? Me olemme käyneet 12 päivän aikana 5 kertaa lääkärissä neljän eri potilaan toimesta ja saaneet lääkkeet kolmeen erilaiseen tautiin (huomatkaa kuvassa nipullinen täyttämistä odottavia vakuutuskorvauspapereita -niin ja jalkapallo ja ämpäri...). Melkoisen tehokasta.

Tehokkuuskäsitys on muutenkin muuttunut lasten saannin myötä, joskus tehokkuutta on se, että saa pestyä pari koneellista pyykkiä (ja muutaman rusinan siinä ohessa) tai kun auton takapenkillä "käytetään" koko rasiallinen Salama McQueen-laastareita 50 minuutin mökkireissun aikana.

Nyt tehokkaat unet, että jaksaa taas huomenna! Hyvää yötä!

---

Still quiet in my blog -4 of 5 of our family members have been ill and we have visited the doctor 5 times during the past 12 days. This is why our kitchen table (and the whole house) looks like this...

5 kommenttia:

selma kirjoitti...

Voi vitsit! Toivottavasti tuutte kuntoon pian ja kyllä saa tuoda arkirealismia blogeihin. Sehän juuri lohduttaa, ettei ole kuin yhtä kiiltokuvaelmää vaan. Tsemppiä sinne!

Norppa kirjoitti...

Kovasti tsemppiä sinne ja paranemisia! Mulla on just sellainen olo, että tuunkoenkötuutuunkoenkö... Täytyy ottaa lisää teetä ja paeta parantavaan Stars Hollowhun varmaan.

Annimanni/Arkkitehdin tytär kirjoitti...

Selma ja Norppa: Kiitos vaan tsempistä ja pitäkäähän siellä päässä itsenne terveenä!

pellavaunelmia kirjoitti...

Olipas hauskasti kirjoitettu vaikkei sairastelu mitään hauskaa puuhaa olekaan! Kiitos aamun piristyksestä ja pikaista paranemista sinne :)

Annimanni/Arkkitehdin tytär kirjoitti...

pellavaunelmia: Kiitos vaan, sairastaminen on kyllä kurjaa hommaa, eikä tämä musta marraskuu ole ollut omiaan mielialaa nostattamaan...