lauantai 12. marraskuuta 2011

Karussa

Hei, täällä ollaan. Kiitos jokaisesta ihanasta viestistä ja monesta uudesta lukijasta. Kaikki olen ottanut kovasti onnellisena vastaan (ja viesteihinkin tulen vastaamaan kun vain alkuun pääsen)! Täällä päässä tuli tahaton blogikatko kun sairastuin, mutta silti se kaikkein suurin syy taukoon oli mies. Yksi ilta koko työhuone oli laitettu pinoon ja pakettiin ja mies ilmoitti, että NYT se alkaa, työhuoneen remontti. Minä nieleskellen tuijotin vuorotellen saavuttamatonta tietokonetta ja miestä ja yritin vastaanottaa tätä kuitenkin pohjimmiltaan positiivista uutista. Kaikille teille siis, joilla jokin kodin parannustyö on odotellut laittajaansa, suosittelen lämpimästi pientä Pariisin reissua. Luulen, että joku muukin kaupunki ehkä saattaa tulla kyseeseen.

Tässä vielä tälle illalle valtava kuvapaketti Pariisin reissulta, meidän karkumatkastamme. Suurin osa kuvista on meidän juhlapäivältämme. Kuten huomaatte, osaamme olla ihan ällöjä, ja kävimme (miehen idea!) laittamassa lukon tuonne sillalle muiden lukkojen joukkoon (samana iltana söimme vastapainoksi illallisen pienessä ravintolassa nimeltään Kananper*e, Cul de Poule).
Niin ja osaa ne tehdä Efva Attlingilla kauniimpia paketteja. Tämä yksilö näyttää siltä, kuin se olisi päätynyt kuopuksemme käsittelyyn, mutta oikea syy on se, että paketti oli salakuljetettu kameralaukun pohjalla, missä ahnaat tarranauhat olivat käyneet sen kimppuun... Mutta sisältö oli tietenkin täydellinen, jo vuosi sitten täällä blogissani ihailemani Holy Love, juuri sopivasti romanttinen ja pöhkö kun juhlitaan ihan hullua ensitreffien kadettakymmenettä vuosipäivää.

Mukavaa viikonloppua!

---

Here we go again! There has been a blog silence due to illness, but the biggest reason to blame is my husband who started to renovate our guest room where the computer is... So I can warmly recommend a trip to Paris (some other nice cities might also do it) if your home is also waiting for some inpiration to FINALLY start with renovating! These "motivational" pics are from our trip to Paris - this is how we spend our special day in the end of October. The perfect necklace I got from my husband is from Efva Attling.

Have a nice weekend!

6 kommenttia:

Hanna ★ kirjoitti...

Minulla on vielä Pariisi näkemättä ja kokematta. Jospa jo vaikka ensi kesänä pääsisin sinne, *huoh*.

Tickler kirjoitti...

Kaikki vinkit kehiin! Me lähdetään torstaina tuonne :)!

Maija kirjoitti...

Täällä ilmoittautuu uusi lukija mukaan "piiriin".
Kiva blogi Sinulla.

Leppoisaa loppuvuotta toivottaa Maija

Annimanni/Arkkitehdin tytär kirjoitti...

Hanna: Kyllä se Pariisi odottaa ;) Meidänkin olisi selvästi pitänyt kiertää muut kaupungit ensin kun tunnumme nyt "jämähtäneemme" tuonne, jos nyt noin rumasti voi ihanasta paikasta sanoa ;)

Tickler: Toivottavasti teillä on ihana matka! Olen pahoillani etten ehtinyt vinkkejä antaa, tosin tylsää ei teillä taatusti silti tule, siellä on niin paljon nähtävää :)

Maija: Tervetuloa, kiva kun jätit merkin itsestäsi!

akissfromthepast kirjoitti...

kivat pariisin kuvat :) aijjaij! :) matkakuume ei hellitä.

Annimanni/Arkkitehdin tytär kirjoitti...

akissfromthepast: Kiitos ja matkaan siis, ei siihen (ainakaan marraskuussa) juuri muu auta ;)