tiistai 5. huhtikuuta 2011

Kylpyhuoneen suunnittelu jatkuu


Sataa, sataa ropisee! Harmi, ettei se sade tule vielä toivelistalla olevista sadesuihkuista.

Aiemmin kirjoittelin, kuinka meillä on alkamassa kylpyhuoneremontti. No, alkuun ei olla päästy vieläkään, vaan täällä sitä kuhnitaan vielä suunnitteluvaiheessa. Mies on hoitanut talon muita asioita ja minä olen pyöritellyt kylpyhuonesuunnitelmia niin että huimaa. Ensimmäiseen suunnitelmaan tuli vähän takapakkia, sillä mm. sadesuihkujen yhdistäminen muurattuun "hyllyyn" ei ollutkaan ihan niin helppoa. Joko suihkut olisi pitänyt sijoittaa niin, että niiden alle olisi mahtunut se pisinkin NBA-pelaaja (paitsi että katto tulisi kyllä sitä ennen vastaan) tai sitten tuo hylly/taso shamppoille yms. olisi ollut jossain naurettavan alhaalla. Olimme viikonloppuna miehen kanssa etsiskelemässä vielä yhtä puuttuvaa lattialaattaa, ja totesimme olevamme jo nyt ihan puhki tämän remontin kanssa. Meistä ei taitaisi ikinä olla oman kodin rakentajiksi!


Remonttia jatkosuunnitellessa kävi vaan niin, että rakastuin! Tulikivellä on aivan mahtava uusi saunakiuas (meidänhän ei kyllä pitänyt saunaa remontoida muuten kuin lattian osalta..). Nyt minäkin (kuten ensirakkauttaan kokeva esikoisemme) hoen vaan että "RAKKAUTTA, RAKKAUTTA!"


Kiuas- ja laattakuva Tulikivi

"Mustana hevosena" kylpyhuoneen laattapähkäilyyn pääsi lisäksi myös Tulikiven punosmainen marmorimosaiikki. Tuostapa tulisi ihana katseenvangitsija muuten yksinkertaiseen kylpyhuoneeseen!

Huokaus. ...päästäänköhän me vieläkään oikeasti kyselemään urakkatarjouksia? Apua, MITÄ minä oikeasti haluan?

Ei kommentteja: