perjantai 8. huhtikuuta 2011

Musta on tullut... siivoushulluMinulla on pelko, että annan itsestäni sellaisen kuvan, että olen joku siivousfriikki. No en kyllä ole. Siitä puhe mistä puute. Siivoamisesta. Juttelin eilen piiiitkän puhelun ihanan Näköisiäkulmia:n Hannan kanssa, ja tajusin sen silloin: koti on tällä hetkellä mun työpaikkani, joten eipä ihme että sitä hikeentyy, jos katselee sotkua aamusta iltaan.

Mun Hullut Päivät jäi tänä vuonna aika mitäänsanomattomaksi. Raahasin kotiin ison kasan saippuaa ja siivousaineita! Tuo Methodin Best in glass -ikkunanpesuaine osoittautui ihan huipuksi! Olemme ihmetelleet mitä edellinen asukas on mahtanut peileihin laittaa, koska niissä tuntuu olevan sellainen "rasvakerros". Toiveikkaana sitä suihkuttaa niille pesuainetta, ja kun pyyhkii, kirkkaan peilin sijasta näyttääkin siltä kuin olisit juuri voidellut peiliin voita. Tai oliiviöljyä. Ihmeellinen himmeä kalvo kerta toisensa jälkeen! No, tällä uudella aineella lähti, vaikka mies suhtautui varauksellisesti. Purkissahan lukee että "naturally derived" ja "biodegradable formula" ;)


Parasta shoppailureissulla taisi kyllä olla se vanha pariskunta bussipysäkillä. Mun ostoskassi painoi ihan hirveästi, eipä nimittäin uskoisi, että kuutisen pulloa puhdistusaineita painaa aivan älyttömästi. No hyvä on, MINÄ en tullut ajatelleeksi. Heillä oli ostoskassit siinä penkillä ja kun minä tulin siihen, he raivasivat tilaa minunkin pussilleni. "Älä nyt turhaan itseäsi rasita. Kyllä sinäkin joskus tulet 78-vuotiaaksi, odota vaan. Siis tällaiseksi kuin me" sanoi rouva. "Niin, tällaiseksi", mies jatkoi, "voimamieheksi" ja alkoi bodailla niillä keltaisilla ostoskasseillaan. Ihanat. Tuolla kikattelevalla pariskunnalla oli selvästi hirmuisen hauskaa yhdessä, mikä on aika kunnioitettavaa (oletettavasti) pitkän yhteisen taipaleen jälkeen. Tai no, missä vaiheessa elämää ja arkea tahansa!

Löysittekös te jotain ihana(mpa)a Hulluilta Päiviltä?

2 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Täällä ilmoittautuu yksi siivoushullu, joka uskaltaa myöntää sen ääneen. Paljon negatiivisiä kommentteja on blogiini tullut juurikin siitä, että kun meillä on niin siistiä. Mutta kuten sanottu, siivoaminen on ihanaa ja hyvät siivousaineet edesauttavat sitä :) Siivousintoa toivottelen sinulle.

Annimanni kirjoitti...

Jaa, siis voiko liiankin siistiä olla? Ohhoh. Itse ihailen niitä, joiden koti on aina siisti, vaikka olisi kuinka kiire. Mulla on korkeat odotukset mun uusille puteleille, kevätsiivous here I come!