maanantai 21. helmikuuta 2011

Unelmien kylpyhuoneMonessa blogissa eletään kylpyhuoneremonttia ja täälläkin tuumaan pitäisi vihdoin ryhtyä. Toiveissa oli, että remontti olisi ollut valmis jäädessäni äitiyslomalle, mutta... No nyt kaikki paperiasiat ovat valmiit. Isot lapset lähtivät mummolaan ja me vauvan kanssa koko lauantaipäiväksi laattakauppoihin. Välillä imetystä kylmän auton takapenkillä parkkipaikalla, ja taas eteenpäin! Luonnonkivilattia, sadesuihkut, vaaleaa ja rauhallista luki ostoslistallamme.

Mennessä oli ihan selkeät sävelet, tullessa ei. Onko mun unelmien lattia kestävä valinta? Saumaahan tuollaisen luonnonkiven kanssa tulee paljon enemmän. Onko se painajainen ihan siivouksenkin kannalta?

Modern Bathroom - Hillside Residence modern bathroom

Group 41 modern bathroom

Fairfield House modern bathroom

Kylpyhuonekuvat täältä

Suunnitelmat meni siis ihan uusiksi. Mielessä kävi jo, miten paljon samalla rahalla saisi laitettua kotia muualta. Tai ajatelkaa miten paljon ihanuuksia sillä kotiuttaisi vaatekaappiin! Höh.

3 kommenttia:

piitu kirjoitti...

Kiinnostus jäi! Millaiseen siis päädyitte? Ehkä laitat kuvaa valmiista ainakin? :)

Annimanni kirjoitti...

Kuvia laitan ihan silkasta onnesta heti, kun tämä projekti on valmis! Juuri nyt näyttää siltä, että siihen hetkeen tulee menemään vielä kauan...

Riitta kirjoitti...

Nuo kuvat ovat ihania! Tulee aivan keidasmainen tunnelma. Tuollaistako olet suunnitellut?