sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Viikon kojeet



Mikä viikko. Ou mai. Ollaan järjestetty kahdet juhlat pojan kunniaksi ja kestitetty parikymmentä henkeä. Uusi muodollisesti pätevä kahvinkeitin on päässyt tositoimiin (Samaa sarjaa on olemassa myös leivänpaahdin, joten nyt vaan odotellaan vanhan paahtimen särkymistä. Näin sanottuani, se toimii ikuisesti.).

Juhlien paras hetki on kuitenkin se, kun lapset ovat nukahtaneet, keittiö on raivattu, ja viimeinen kahvikuppi on mulle. Saa olla hetken kaikessa rauhassa omien ajatusten kanssa, ja syödä jotain hyvää, jota ei ehtinyt nauttia juhlien aikana.



Mies on asunut lähes koko viikon meidän teknisessä tilassa. Kukas se menikään miettimään, mitä muuta sillä kylppäriremonttirahalla voisi saada... Arvatkaas, uuden kylppärin sijasta saatankin saada uuden lämmönjakokaapin putkineen poikineen! Meillä on ollut jäätävän kylmää ja sitä ihmettelemässä on juossut vaikka kuinka monta korjaajaa, toinen korjaaja nimittäin korjasi ekan tuhoja ja kolmas pääsi paneutumaan jälleen alkuperäiseen ongelmaan. Huokaus.

Ei kommentteja: