perjantai 18. helmikuuta 2011

KeittiössäHuh mikä viikko. Arjen pienet urotyöt ovat olleet vähissä, siitä on pitänyt huolta vauva "Nukun-päiväuneni-vain-ulkona-raikkaassa-ilmassa" eli kutsumanimeltään "Huudan-olallasi-kunnes-pakkasta-on-vähemmän-kuin-kymmenen-astetta". Keittiön päätin kyllä tänään siivota. Jospa mieheni sitten laittaisi taas viikonloppuna herkkuruokaa...!

Mieheni mielestä on kotoisaa, kun keittiössä on esillä ruuanlaittoon liittyviä juttuja, itse taas tykkäisin mahdollisimman tyhjistä pöydistä. Tähän teräsvuokaan kerättynä nuo tavarat näyttävät kuitenkin ihan kivalle, jospa aina seikkaileva talouspaperirullakin löytäisi nyt tästä pysyvän paikkansa.

Kotoisaa (ja herkullista) viikonloppua!

4 kommenttia:

Jenniina kirjoitti...

Kivalta näyttää <3

Hanna kirjoitti...

Ihanan siistiä. Näkisitpä meidän keittiön... olen leiponut koko viikon pikkuveljen synttäreitä varten. Muuten macaronitkin onnistuivat:), kiitos reseptistä!

Herkkuviikonloppua, h

Liisa kirjoitti...

Miten tämä blogeissa vierailu ja kommentointi onkin niin hillittömän vaikeaa meikäläiselle... Monesti mietin teidän kuulumisia, mutta sitten koneella ollessa avaan ne samat tutut foorumit enkä muista blogilistan olemassaoloa. Höh.

Teidän poikahan tykkäsi nukkua ihan äidin kyljessä kiinni ja välillä jopa kokovartalohalauksessa. Miten se on toiminut vauvan synnyttyä (yöimetykset ym.) vai onko poika malttanut odottaa halailuja aamuun asti? Mua jostain syystä kiinnostaa tämä suunnattomasti, kun parin kuukauden päästä asia saattaa olla täälläkin tosi ajankohtainen...

Annimanni kirjoitti...

Jenniina: Kiitos

Hanna: Näkisitpä vaan taas tilanteen viikonlopun jäljiltä, huoh... Meilläkin juhlitaan keskiviikkona (ja lauantaina) joten sikäli tämä sekasotku juuri nyt on aika masentavaa!

Liisa: Iloisesti nukumme nelistään harva se yö! Omin sanoin poikamme nukkuu "äidin kantapäässä".