torstai 16. joulukuuta 2010

Ristiäistunnelmia


Kauhea määrä kuvia vihdoin purettu kahdelta kameralta. Oli meillä kyllä mukavat juhlat (nyt voi näin jo ajatella, kun on stressistä toipunut...)!



Päivänsankari vanhassa ristiäismekossani -onneksi oma äitini on sen säilyttänyt!
...samoin kuin minun ja veljeni kastemaljan.



"Jos me sitten jäädään tähän papin jalkoihin tämän pyyhkeen kanssa odottelemaan!" tuntuivat lapset ajattelevan aikuisten suureksi huvitukseksi. Isosiskolla ja -veljellä oli oma kunniatehtävänsä toimituksessa, vauvan pään kuivaaminen.



Väreinä valkoista ja vain hitunen vaaleanpunaista ja kultaa -vietetään sitä joulua sitten vasta jouluna! Jo raskausaikana olin päättänyt, että jos saamme tytön, ristiäisissä tarjotaan ainakin vaaleanpunaista kuohuviiniä ja macaroneja. Tästähän ei tietenkään voinut joustaa, vaikka piti itse ruveta noita macaroneja siinä kiireessä vääntämään ;D Kakun kohdalla järki sentään voitti, ja se tilattiin valmiina.



Tuore isoveli aikoo kutsua vauvaa edelleen itse keksimällään nimellä Neiti Ruusupavuksi...

Muoks. Kuvien hienosäätöä, eri aikaan päivästä otetuissa kuvissa on kamalan erivärinen valo...

3 kommenttia:

Jenniina kirjoitti...

Mun täytyy jonkun viestimen kautta saaka kyllä tieto Ruusupavun oikeasta nimestä. <3
Kauniita kuvia, kuten Sinulla aina on!!

Jona kirjoitti...

Vau miten tyylikkäät ristiäistarjoilut. Erityispropsit ihan pron näköisistä macaroneista. Onnea myös Neiti Ruusupavulle nimestä!

Annimanni kirjoitti...

Jenniina: No munpa täytyy sitten laittaa viestiä sinne päin..! ;)

Jona: Kiitos :) Tosin ruskea satsi oli vielä aikas "persoonallisen" näköisiä, mutta vaaleanpunaiset onnistuivat jo paremmin. Ja kuvassa tietystä ne "muotovaliot" ;D