maanantai 6. joulukuuta 2010

Kauniit linnan puvut

Ihanan kauniissa talvisäässä (mies voi olla eri mieltä, kun kolasi meidän pihan lumesta tänään kahdesti) on taittunut tämä itsenäisyyspäivä, ja illalla polteltiin kynttilöitä ja ihasteltiin perinteisesti linnan juhlien pukuloistoa. Nämä olivat omaan silmääni ne kaikista kaikkein kauneimmat -apua, olenko todellakin näin mustavalkoinen? ;)


Eija-Riitta Korholan kaunis musta puku. Monesti mustat puvut näyttävät telkkarissa ja kuvissa vain MUSTALTA (jossa ei näy mitään yksityiskohtia), mutta tässä nuo pienet pliseeraukset tuovat upeasti "valoa" asuun. Yksinkertaisesti upea!

Janina Anderson on monesti mun makuuni aivan "liian prinsessa", mutta tämä puku on kaunis. Kampaus olisi ehkä saanut olla modernimpi, tämä on vähän tällainen vanhanaikainen hääkampaus...


Henna Tanskasen asu on "erilainen", mutta onnistunut. Eikä näytä hääpuvulta, vaikka valkoinen onkin!


Jenni Haukion asu on yksinkertaisen elegantti, ja luonnossa varmasti vielä kauniimpi.

Loppuun vielä "yllättäjä" -ei oman tyylinen, mutta tosi ilahduttavalla tavalla mieleenpainuva. Varsin "kuluneesta" unikko-kuosista on saatu raikas ja moderni yhdistämällä siihen mahtavasti tuota raitaa. ...joka on mustavalkoista. Senkä takia minä tästä tykkäänkin?!

Kuvat Yle, Iltalehti, Iltasanomat

2 kommenttia:

S kirjoitti...

kiva postaus :)
paljo kivempi täältä katella näitä kuvia ku lehtien sivuilta :) (olin illan töissä ni jäi Linnan juhlat välistä)

Annimanni kirjoitti...

Kiitos :) Aikuisten prinsessaleikkejä, voi kun itsekin saisi joka/joku vuosi pukeutua näin juhlavasti... Mutta onneksi voi edes ihailla näitä muiden napakymppejä!