maanantai 20. joulukuuta 2010

Efva Attling -koruja

Loppuviikosta olin Gloria-lehden järjestämässä Efva Attling -illassa Annankadun myymälässä nauttimassa lasin kuohuvaa käsintehdyn suklaan kanssa sekä ihailemassa upeita koruja. Nämä korut ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan mun suosikkeja!




Voisin liittää tähän loputtomasti kuvia, koska mallistossa on vaikka kuinka monta upeaa korua. Tämä kyyhkyskorukin on musta todella ihana, vaikka ei ihan perinteistä mun tyyliä olekaan. Mutta joku tällainen "odottamaton" vaan piristäisi tyyliä, eikös niin?



...ja saattoipa käydä niin, että päädyin tilaamaan itselleni yhden kauan ihailemani korun. Sitä ei juuri tuolloin ollut myyymälässä, mutta kyllä minä jaksan vähän odottaakin jotain sellaista, mitä olen pitkään haaveillut!

3 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Ihania ristiäistunnelmia. Vaaleanpunainen samppanja näyttää erittäin houkuttelevalta ja hempeältä ja itse päivänsankari kovin hurmaavalta!

Lumipaakun pakkaaminen vaunujen alakoriin sai täällä aikaan ihastuneen naurahduksen ja sellaisen lämpimän läikähdyksen rinnassa. Sun lapsilla on ihana äiti. ♥

Hanna kirjoitti...

Mun suosikkeja efvan korut myös ja erityisesti kuvassa näkyvät kaulakoru ja korvikset (ovat minun toive joulupukille). Mulla on tämän sarjan käsikoru ja sen on todella kaunis.

Ihanat ristiäiset! Ja miten onnistuit macaronien tekemisessä? Itse olen yrittänyt useasti ja aina mennyt mönkään. Kerro resepti ja salat:).

Annimanni kirjoitti...

Liisa: :) Toivottavasti lapset muistavat nämä tällaiset hetket, koska kyllä niitä väsyneitä vanhempia ja ihan turhia tappeluita meilläkin riittää.

Hanna: No toteutuiko toive? Juuri tuota sarjaa on se munkin tilaama koru. Minäpäs kaivan sen reseptin sulle huomenna!