maanantai 10. syyskuuta 2012

Jo kahdeksanNyt on juhlittu 8-vuotiasta erilaisilla kokoonpanoilla, usealla kakulla ja ruhtinaallisin lahjoin. Suloiset vaahtokarkit löytyivät niinkin erikoisesta paikasta kuin Sellon uusitusta Tiimarista. Kakuissa meillä suositaan ihan perinteisiä, erittäin kotitekoisia kermakakkuja. Kannan huonoa omaa tuntoa siitä, ettei meillä leivota kovinkaan usein. Siksi on kiva ottaa lapset mukaan koristelemaan synttärikakkuja, sen sijaan että hermoilisin itsekseni yömyöhään (tai vielä pahempaa, viimeisellä minuutilla) mantelimassakuorrutusten ja koristeiden kanssa.

---

...and so she was 8 years already!


10 kommenttia:

Kiki kirjoitti...

Paljon onnea! Näyttääpä hyvälle!

Pieni Lintu kirjoitti...

Ihana toi linna!

Ps. en ole robotti, vaikka en tahdo saada selvää noista sanavahvistuksista, jotka on välillä ihan järkkyjä. ;)

Annimanni kirjoitti...

Kiki: Kiitoksia onnitteluista - kaikkien herkkujen jälkeen reikiäkin sankarilla oli tämän päivän hammastarkastuksen jälkeen vielä nolla ;)

Annimanni kirjoitti...

Pieni Lintu: Linnakin oli viedä hermot, joten ehkä tosiaan ne sokerikuorrutteet yms ei ole mun juttu ;) Ne sanavahvistukset on ihan kamalia, en ole tietoisesti niitä kytkenyt päälle. Saakohan ne jotenkin pois?

sanna kirjoitti...

Kauniit ja suloiset tarjottavat.
Tuon salasanajutus saa pois asetuksista.

Pieni Lintu kirjoitti...

Joku sanoi että sen sanavahvistuksen saa pois vaan kun laittaa vanhan editorin päälle siksi aikaa..en tiedä..en ole kokeillut! :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Jaa, kyllä siellä oli näkyvissä tässä uudessakin editorissa kun menee asetuksiin ja sieltä tekstit ja kommentit, niin voi laittaa että sanavahvistuksia ei näytetä. :)

Annimanni kirjoitti...

Kiitos sanna ja Pieni Lintu neuvoista, nyt on salasanavahvistus poistettu käytöstä. Aika hullua, että sellainen tulee päälle ihan pyytämättä. Pöh.

Leena kirjoitti...

Ihana blogilöytö! Kaunista! <3 Uusi lukija siis ilmoittautuu! :)

Annimanni kirjoitti...

Leena: Kiitos, ja tervetuloa :)