lauantai 29. tammikuuta 2011

Unelmien kotiasu


Vaan tässäpä olisi Stella McCartneylla mahtava kotiasu. Kashmiria, silkkiä, villaa. Jaksaisin varmasti leikkiä loputtomasti lasten kanssa, olisin yhtä lempeä kuin pehmeä asuni, ei kiristäisi edes otsasta vaikka luuttuaisin viidennettä kaatunutta maitolasia lattialta. Kyllähän jo perheidyllistä kannattaisi maksaa. Olkoonkin sen hinta sitten reilu 700 euroa. Harmi, että asu on dry-clean-only, MUUTEN kyllä hankkisin, juujuu.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanuus. Noin "huoleton" vaate ja kuitenkin niin mietitty. Hinta on kieltämättä aika kova, koska mullekin tuo olis lähinnä vapaa-ajan asu.

-Ansku

Annimanni kirjoitti...

Niinpä, konstailematon mutta elegantti. Ja tuohon vaan korkkarit ja jakku päälle, ja sitä olisi (kesällä) valmis lähtemään kodin ulkopuolellekin ilman sen kummempia vaatteidenvaihto-operaatioita!

Anonyymi kirjoitti...

Oih, näyttää ja kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Todellakin tuo asu päällä jaksaisi lempeästi hymyillen leikkiä lasten kanssa kaikenpäivää.. *lähtee liian kireissä farkuissaan pelaamaan muistipeliä esikoisen kanssa*

-Bubbles-

Annimanni kirjoitti...

Niinpä, mahdottoman kaunis, mahdoton hinta. Höh. Sitäpaitsi en ehkä kuitenkaan olisi niin leppoisa, kun yrittäisin olla sotkematta itseäni ettei tarttisi lähteä pesulaan ;)